Needlepoint

Needlepoint er et band bestående av særdeles dyktige musikere. De spiller musikk i retning av psykedelisk 70-talls rock og jazz. Mange trekker også paralleller til progrocken som utviklet seg i Canterbury på slutten av 60- og begynnelsen av 70-tallet. Flere av bandmedlemmene er også involvert i andre kjente norske band som for eksempel Big Bang, Band of Gold og Elephant9. Needlepoint gav ut sin første plate i 2010 og har totalt gitt ut 5 album. Den siste plata «Walking up That Valley» kom nylig ut og fikk umiddelbart enorme anmeldelser. Også på sosiale medier har det kommet massivt skryt. Håkon Oftung (Jordsjø) slår fast følgende «Norges beste band har jo sluppet skive i dag. Needlepoint – Walking Up That Valley. Bjørn har til og med funnet fram fløyta og fela. Låter helt sjukt bra. Årets plate!»

Besetning:

  • Bjørn Klakegg – guitar
  • David Wallumrød – keyboards
  • Nikolai Hængsle Eilertsen – bass
  • Olaf Olsen – drums

Dato